Θέρετρο

Θέρετρο

Θέρετρο

Θέρετρο

Μία όαση κομψότητας και ηρεμίας περιμένει τους επισκέπτες του Unique Blue Resort & Villas στο αγαπημένο Ηράκλειο, με θέα το Κρητικό πέλαγος. Μέλος των Sentido Hotels & Resorts, το 5στερο αυτό παραθαλάσσιο ξενοδοχείο, προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία φιλοξενίας χάρη στα υπέροχα δωμάτιά του, τις εξαίσιες γαστρονομικές επιλογές και τις εξατομικευμένες υπηρεσίες του!

5στερο Unique Blue Resort

Το ατμοσφαιρικό 5στερο ξενοδοχείο Unique Blue Resort & Villas προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία διαμονής σε απαιτητικούς επισκέπτες, στη βόρεια ακτή του νησιού. Το υψηλό επίπεδο φιλοξενίας στα δωμάτια και τις σουίτες που έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν μια απαράμιλλη εμπειρία στους επισκέπτες, σε συνδυασμό με τις εξατομικευμένες υπηρεσίες και την πανοραμική θέα στο Κρητικό πέλαγος από κάθε γωνιά, εγγυώνται ότι κάθε στιγμή εδώ θα σας μείνει αξέχαστη.

Θέρετρο για ενήλικες

Ένα θέρετρο αποκλειστικά για ενήλικες κοντά στο Ηράκλειο Κρήτης, με εύκολη πρόσβαση από το Διεθνές Αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» του Ηρακλείου, το Sentido Unique Blue συνδυάζει την boho chic αισθητική με την πέτρα, τους γήινους τόνους και τα παράθυρα που καλύπτουν όλη την επιφάνεια από το πάτωμα μέχρι το ταβάνι και σμίγουν τον εσωτερικό με τον εξωτερικό χώρο, ενώ η χαλαρή ατμόσφαιρα της ξύλινης βεράντας θα κάνει τους επισκέπτες να νιώσουν την απόλυτη χαλάρωση.

Μεσογειακή Γαστρονομία

Με διεθνείς και Μεσογειακές γαστρονομικές επιλογές από έμπειρους σεφ σε ατμοσφαιρικούς χώρους με συναρπαστική θέα, καθώς και με την πισίνα που θα αναζωογονήσει και θα ανανεώσει τους επισκέπτες με τα δροσερά νερά της, το Unique Blue Resort & Villas αποτελεί μια πραγματικά συναρπαστική επιλογή για μια αξέχαστη καλοκαιρινή απόδραση.