Η κομψότητα, η άνεση και η άψογη εξυπηρέτηση συνδυάζονται στον προορισμό των ονείρων σας. Το Unique Blue Resort σας περιμένει! Η boho chic απόδρασή σας ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ Η απόλυτη εμπειρία 5* σε ένα υπέροχο παραθαλάσσιο θέρετρο Χαλαρή καλοκαιρινή ατμόσφαιρα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ Η κομψότητα, η άνεση και η άψογη εξυπηρέτηση συνδυάζονται στον προορισμό των ονείρων σας. Το Unique Blue Resort σας περιμένει! Η boho chic απόδρασή σας ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ Η απόλυτη εμπειρία 5* σε ένα υπέροχο παραθαλάσσιο θέρετρο Χαλαρή καλοκαιρινή ατμόσφαιρα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ Η απόλυτη εμπειρία 5* σε ένα υπέροχο παραθαλάσσιο θέρετρο Χαλαρή καλοκαιρινή ατμόσφαιρα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
waves

unique blue

Μία όαση κομψότητας και ηρεμίας περιμένει τους επισκέπτες του Unique Blue Resort & Villas στο αγαπημένο Ηράκλειο, με θέα το Κρητικό πέλαγος. Μέλος των Sentido Hotels & Resorts, το 5στερο αυτό παραθαλάσσιο ξενοδοχείο, προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία φιλοξενίας χάρη στα υπέροχα δωμάτιά του, τις εξαίσιες γαστρονομικές επιλογές και τις εξατομικευμένες υπηρεσίες του!

Εκλεκτή Επιλογή Δωματίων

Εστιατόριο

Απολαύστε το φρέσκο μεσογειακό φαγητό και την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα.

Μοναδικό και Κομψό

Πολυτελείς Υπηρεσίες

sentido fitness room - unique blue resort heraklion crete

Fitness

Πολυτελές Spa

Αξέχαστη Παραλία

Απομονωμένες Παραλίες
Η Κρήτη έχει μεγάλο αριθμό παραλιών. Στο νότιο τμήμα της Κρήτης μπορείτε να βρείτε τις πιο απομονωμένες παραλίες του νησιού. Το βόρειο τμήμα έχει πολλές εξαιρετικές αμμώδεις παραλίες με κρυστάλλινα νερά που φέρουν Γαλάζια Σημαία.
Μαγευτικά Ηλιοβασιλέματα
Δεν υπάρχει τίποτα πιο χαλαρωτικό από το να παρακολουθείτε ένα κρητικό ηλιοβασίλεμα. Απολαύστε τη σιωπή κάτω από τον ήλιο.
Αξέχαστες Βόλτες με Βάρκα
Απολαύστε μια βόλτα με βάρκα στο νησί Ντία, στα 30 λεπτά από την Κρήτη, και νιώστε τη χαλαρωτική αύρα της θάλασσας.

Ακολουθήστε μας ή αναφέρετέ μας!

#UniqueBlueResort